Бившият министър-председател на България Иван Костов  (1997-2001) разкрива как изглежда

...
Бившият министър-председател на България Иван Костов  (1997-2001) разкрива как изглежда
Коментари Харесай

Бившият премиер Иван Костов написа нова книга – „Политиката отвътре”

Бившият министър-председател на България Иван Костов  (1997-2001) разкрива по какъв начин наподобява „ Политиката от вътрешната страна “ в новата си книга, която има премиера в НДК в София на 26 септември, дни преди изборите за състав на нов парламент. Организатори са издателите от „ Сиела ”.

„ В новата си книга създателят изяснява на наличен език, за какво преходът у нас не приключи с установяването на господство на закона. Търси аргументите за общото отчаяние. Прави своя разбор на моторите на прехода и на силите, които към момента съумяват да се опълчват на опитите за демократизация на страната.

Иван Костов се базира на образци от своя опит за верни политически решения, въвели България измежду свободните и развити страни, само че и за тези неточности и провали, поради които страната ни да остава в плен на мафията.

Изданието ще се появи на пазара на 26 септември 2022 година,

когато от 18:30 ч. в Зала 3 на Национален замък на културата (пл. „ България “ 1, София) по време на формалната премиера на изданието проф. Веселин Методиев ще показа своя прочит на изданието ”, оповестяват от издателството за медиите.

Входът е свободен, а настоящи вести може да следите и във Facebook събитието тук:

„ Политиците у нас не схващат значимото, че демокрацията и пазарната стопанска система са органично цяло – едното не може да замести другото. Няма народна власт без пазарна стопанска система и назад, без народна власт стопанската система става джунгла, в която господстват монополи и престъпност ”, разяснява експремиерът Иван Костов, представен от издателството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР